Jaký byl rok 2023 v MojeSidlo.cz

Rok 2023 byl pro nás skutečně jízdou se spoustou výzev a úspěchů. Letos jsme překročili hranici 13 000 zákazníků, což nám dokonce umožnilo mít vlastní volební místnost na volbách. A protože věříme, že společné zážitky nás spojují, trávili jsme čas spolu na teambuildingech, kde jsme poznávali nové kolegy.

Na čem jsme pracovali během roku

Celý rok jsme opět usilovně pracovali na vylepšeních našich služeb a systémů. Mnoho z těch věcí vám ještě představit nemůžeme, toto jsou ovšem novinky, které jsme již během roku spustili.

Chcete sdílet obsah zásilky známému? Díky naší novince v aplikaci stačí kliknout na sdílení vaší zásilky a poslat ji přes e-mail či SMS zprávu.


Pro anglicky mluvící zákazníky jsme zpřístupnili možnost nastavit si v aplikaci anglický jazyk. Nastavení jazyka platí napříč celou aplikací, stejně jako nastavení tmavého či světlého režimu.

Jelikož služby neustále modernizujeme, přirozeným „přírůstkem“ jsou i QR platby. Na faktuře, kterou vám zašleme, stačí tento QR kód naskenovat v bankovní aplikaci a uhradit.

 

ListoBOX už je na svém místě

Připravujeme náš vlastní výdejní box k vyzvednutí zásilek, abyste si mohli zásilky vyzvednout 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

V listopadu jsme umístili první ListoBOX na své místo v Bratislavě. Nyní nás ještě čeká připravit systém ListoBOXu, abyste si mohli tuto novou možnost vyzvednutí zásilek užít i vy.

 

Do nabídky jsme přidali i Košice

To, co jsme avizovali už loni, jsme letos rozjeli naplno. V metropoli východu si můžete zřídit adresu vaší firmy nebo živnosti. Košice jsou již naší sedmou adresou, a tím určitě nekončíme.

Opět jsme pohostili zákazníky i kolegy

Když si k nám přijedete po poštu, snažíme se vám zpříjemnit návštěvu. V létě vás osvěžíme chladivým nanukem, jindy zase potěšíme koláčem, čokoládou či reklamním předmětem. Chceme, abyste od nás odcházeli s úsměvem nejen kvůli poště, ale také malému potěšení.

Pro kolegy máme také každý den připravené občerstvení, abychom měli dostatek energie nabízet vám skvělé služby.

 

 

 

 

Jak to vypadalo na našich teambuildingech

 

Rok 2023 v číslech

 

Děkujeme za rok 2023

Chceme vám ze srdce poděkovat za důvěru, kterou jste nám projevili nejen letos, ale za všechny roky, které jste s námi. Vaše věrnost a spokojenost jsou pro nás neocenitelné a snažíme se ji odměnit špičkovými službami. Do roku 2024 vám přejeme všechno nejlepší a těšíme se na další společné chvíle!

 

Tím MojeSidlo.cz

Další články z kategorie Registrační sídlo

Postup zřízení Registračního sídla

Jednoduchý postup, jak si u nás zřídit Registrační sídlo firmy.

Často kladené dotazy - FAQ

Máte nezodpovězené dotazy? Chcete k nám dát také živnost?

Odpovědi na tento i na další Vaše dotazy naleznete v tomto článku.

Správný název firmy je důležitý. Jak jej vybrat?

Najít správné označení pro podnikání není vůbec jednoduché. A přitom právě jméno firmy je jedním z faktorů, které často rozhodují o vašem úspěchu v podnikání. Proto jsme pro vás sepsali několik tipů, jak postupovat při výběru jména pro váš byznys.

Zaujali jsme Vás?
Objednejte si virtuální sídlo
ještě dnes.

Objednat virtuální sídlo
(C) Copyright 2012 - 2024 MojeSidlo.cz - Virtuální sídlo v Praze

MojeSidlo.cz - všeobecné obchodní podmínky